KTM predstavuje sériu MACINA SX 2024

Nová séria produktov Macina SX je prírastkom k osvedčenej zostave KTM elektrobicyklov. Ľahkosť a obratnosť modelov prináša revolúciu v zážitku z jazdy na elektrobicykloch. Elegantný dizajn a nové pohonné jednotky BOSCH Performance Line SX reprezentujú našu oddanosť inovácii a hľadaniu hraníc možného. Táto séria kombinuje športovosť s eleganciou. Macina SX taktiež vyjadruje perfektný balans medzi ľahkosťou a silou.
Nájdete tu taktiež inovácie KTM v oblasti manipulácie s batériou (POWER TUBE TOP LOADER), vďaka čomu sa batéria CompactPowerTube 400Wh môže demontovať z rámu bicykla. Jednoduchý proces demontáže a montáže batérie ponúka možnosť mať so sebou druhú štandardnú batériu pre dlhé jazdy. Pre tento scenár KTM dodáva špeciálne príslušenstvo umožňujúce uskladnenie druhej batérie na bicykli. Ďalšou možnosťou pre zvýšenie dojazdu je systém rozšírenia kapacity batérie pomocou BOSCH PowerMore Range Extender. Rozšírenie kapacity je vďaka sekundárnej batérii, ktorá môže byť namontovaná priamo na kryt primárnej batérie, vďaka čomu sa celková kapacita zvýši o 250 Wh. Kryt primárnej batérie taktiež ponúka možnosť uzamknutia krytu zámkom Abus Lock. Montáž batérie do rámu Multifunkčný kryt batérie Možnosti konfigurácie sekundárnej batérie a fliaš

SX e-fully

Meno Scarp je dobre známe milovníkom celoodpružených elektrobicyklov KTM. Vrcholom ponuky je ultraľahký Scarp SX Exonic s motorom SX. V troch modeloch Scarp SX sa zlučuje to najlepšie z elektrobicyklov a fully bicyklov. Odpruženie 140 mm ponúka extra zážitok na trailových a enduro tratiach.

SX e-hardtail

Ponuka KTM zahŕňa trio Race SX hardtailov. Tieto bicykle sú charakterizované ich ľahkým hliníkovým rámom a kompaktným motorom. Race SX modely sú perfektné bicykle pre športovú MTB jazdu. Nízka hmotnosť zaručuje zážitok na cestách a aj mimo nich.

SX e-kids

V roku 2015 sme predstavili prvú generáciu elektrobicklov pre deti s názvom KTM Mini Me. Produkt odvtedy prešiel niekoľkými vylepšeniami. Použitie motorov Bosch SX predstavuje ďalší míľnik evolúcie pre Mini Me sériu bicyklov. Integráciou batérie CompactTube 400Wh do rámu bola hmotnosť bicykla dramaticky znížená. Vylepšená geometria rámu nových modelov poskytuje ľahkosť a kompaktnosť vhodnú pre detských cyklistov.

SX e-road

Karbónový cestný elektrobicykel poskytuje vzrušujúcu jazdu pre milovníkov jazdy po cestách. Nový motor Bosch Performance Line SX poskytuje precíznu asistenciu presne keď ju potrebujete. Unavené nohy už nebudú problémom. Karbónový rám poskytuje dizajn zameraný na aerodynamiku bicykla, vnútorné vedenie káblov cez hlavové zloženie, integrovaný zámok sedlovky. Kazeta značky Classified ponúka široké rozpätie prevodov.

SX e-gravel

V kategórii e-gravel ponúkame karbónové aj hliníkové rámy bicyklov. Gravelator SX Prime a Gravelator SX 10 sú prvé e-gravel elektrobicykle v histórii KTM. Nový motor Bosch Performance Line SX ponúka asistenciu práve keď ju potrebujete.

SX e-trekking

Po prvý krát je predstavený KTM trekkingový elektrobicykel s karbónovým rámom. Je použitý v modeloch Macina Cross SX Elite, Macina Sport SX Prime a Macina Sport SX Elite. Hliníkové modely Macina Cross SX 20, Macina Sport SX 10 a SX 20 sú ale taktiež veľmi ľahké. Revolúcia v konštrukcii ultra ľahkých rámov zasiahla aj e-trekking modely. S elegantným dizajnom rámu je pokrok viditeľný nielen vizuálne ale aj na váhe.